Delta Airlines: Kártérítés járatkésések és járattörlések esetén

A 261/2004/EK rendelet szerinti kártérítésre való jogosultság

A 261/2004/EK uniós rendelet mentőövet jelent azon utasok számára, akik légi utazásuk során kellemetlen helyzetbe kerülnek. Ez a rendelet kártérítésre jogosítja Önt, ha járata késik, törölték, lekésett egy csatlakozó járatot, vagy ha túlfoglalás áldozata lett. És ez nemcsak az EU-ból induló járatokra vonatkozik, hanem az európai légitársaságokkal az EU-ba tartó járatokra is. De a legjobb az egészben, hogy nem kell magának aggódnia emiatt a probléma miatt. A kártérítési igény oldalunkon minden szükséges információt megtalál a további teendőkről, és mi segítünk Önnek abban, hogy megkapja, ami jogosan jár Önnek.

Delta Airlines Késedelmes járatkártérítés - mikor és hogyan működik

Ha Ön történetesen a Delta Airlines légitársasággal repül, és járata 3 órát vagy annál többet késik, jogosult lehet pénzügyi kártérítésre. Fontos ellenőrizni, hogy a késést nem rendkívüli körülmények, például szélsőséges időjárási körülmények vagy a légitársaságon kívül eső, előre nem látható események okozták. Ha minden megfelel a rendeletnek, akkor közvetlenül a Delta Airlines légitársaságnál nyújthat be igényt, vagy kapcsolatba léphet velünk. A késett járat oldalunkon minden szükséges információt megtalál, és mi gondoskodunk az egész folyamatról az Ön számára.

Delta Airlines járattörlési kártérítés - mikor és hogyan működik

A járattörlések megzavarhatják a terveit és sok kellemetlenséget okozhatnak. Szerencsére, ha a Delta Airlines járatával repül, és járatát kevesebb mint 14 nappal a tervezett indulás előtt törlik, a 261/2004/EK uniós rendelet alapján jogosult lehet kártérítésre. Ez a kártérítés a járat hosszától függően akár 600 euró is lehet. A törölt járat oldalunk egyszerű útmutatót nyújt a további eljáráshoz, és mi segíthetünk Önnek kártérítéshez jutni, amely legalább részben kárpótolhatja az elvesztegetett időért és kellemetlenségekért.

Mekkora kártérítésre jogosult az utas?

A kártérítés összege több tényezőtől függ, például a járat hosszától és a késés időtartamától. Az 1500 km-es távolságig terjedő járatok esetében a kártérítés összege 250 €, az 1500 és 3500 km közötti járatok esetében 400 €, a 3500 km-nél hosszabb járatok esetében pedig akár 600 € is lehet. Egy példa erre egy Prágából Amszterdamba tartó járat törlése, amelynél 250 €-ra lehet jogosult, vagy egy Prágából Los Angelesbe tartó járat, amely több mint 4 órás késéssel indul, ahol akár 600 €-t is kaphat. A Kártérítésre való jogosultság oldalunkon áttekinthető táblázatokat talál a kártérítés összegéről.

Mikor jár a kártérítés

Ön akkor jogosult kártérítésre, ha bizonyos feltételek teljesülnek. Azonban, ha:1. a járatot rendkívüli körülmények, például természeti katasztrófa vagy terrortámadás miatt törölték.2. Önt a törlésről több mint 14 nappal a tervezett indulás előtt értesítették.3. A járat kevesebb mint 3 órát késett, vagy Ön olyan alternatív járatot vett igénybe, amely minimális késéssel jutott el a célállomásra.Ezekben az esetekben sajnos nem jogosult kártérítésre.

Hogyan kaphatok kártérítést a Delta Airlines járatának késése vagy törlése miatt?

A kártérítés megszerzése bonyolult folyamat lehet, de két lehetősége van. Megpróbálhatja saját maga intézni a kártérítést a Delta Airlines weboldalán keresztül, ami időigényes lehet, és az eljárások ismeretét igényli. A második és egyszerűbb lehetőség, ha kapcsolatba lép velünk a Refundio.hu címen. Csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik a kártérítés kezelésében, és mindent elintézünk A-tól Z-ig. Csak töltse ki űrlapunkat, és mi mindent elintézünk.

Mi a teendő, ha a légitársaság megtagadja a kártérítést?

Ha a Delta Airlines elutasítja a kártérítési igényét, nem kell feladnia. Mi a Refundio.hu készek vagyunk segíteni. A folyamat egyszerű: Ön kitölti űrlapunkat, mi megvizsgáljuk a helyzetét, és ha jogosult a kártérítésre, az Ön nevében tárgyalásokat kezdünk a légitársasággal. Szolgáltatásaink a jogi képviselettől kezdve a légitársasággal való kommunikációig mindent magukban foglalnak, hogy biztosítsuk az Önt jogosan megillető kártérítést.

Az egyes légitársaságok áttekintése

Ellenőrizze a kártérítést ingyenesen.
Ingyenes ellenőrzés